Buka2 tgk fon keluar artikel ni d notification. "Aik betul2 pula? Pernah kh tk pernah? Pernah lh"

😅😅😂😂 https://my.theasianparent.com/ghairah-seks-meningkat?utm_medium=push&utm_source=new-webengage&utm_campaign=new_article&utm_source=top-navigation&utm_medium=copy&utm_campaign=article-share Eh,eh.. Bukannya benda ni pelik dan tidak masuk akal. Rupa2nya normal bila gaduh dgn pasangan sah kita.. mmg pernah jadi dgn diri sndiri lh jga.. Pernah marahhh sngt dan geram tapi pastu tiba2 mau betul laki sy kacau sy skrg ni tapii ego tu haihhh ego ego~ laki sy ego. Sy pula cuba2 turunkn ego tapi mcm x sampai lh jgk. Then sy masa tu yg tgh geram pun ada, adalah cuba minta maaf tapi lahaii x dilayan lgsg. Then tahan hati xpalh. Dia masih marah. esok2 ingat nk balas mcm tu juga yg konon2 sy pun ego.. actually tahu suami baru nk cuba okey2,, tiba2 masa tu pula laki turn on.. haih? 😂 sy nk, dia xnk. Dia nk, sy xnk. 🤦‍♀️😂 rupanya normal lah ya.. 🤔🤔🤔 jadi kalau pasangan tiba2 mahu tu bukan dia mengada ngada atau mengelak x mahu minta maaf, tapi normal.. sbb gara2 rasa ghairah dgn pasangannya tu. tgk keadaan juga lh.. sy rasa ada juga jenis ambil ksmptn bt mcm tu pada pasangan untuk tutup kesilapan then bt mcm xda apa2 yg berlaku atau dngn hrpn nk psngn terlupa dngn apa yg dia baru ternmpk. Mcm bukti dia ada curang ka apa.. mcm dlm drama atau tv selalu tu😂 ada kn begitu..😆🤷‍♀️🤦‍♀️

1 Balas

👍