Tunggu Jadi Bapa ?➡️?

https://www.instagram.com/p/B4PvMhKFPVB/?igshid=xjgw49niw3fy Dulu saya bujang tidak fikir juga tiada masa depan tapi sekarang saya sudah kahwin ada fikir juga usaha masa depan untuk anak saya ?

1 Balas

Wow sweetnye .. heheheh tambahan tanggungjawab semestinya .. prepare emosi mentally physically .. always kene alert bukan sahaja perkembangan anak2 malah emosi isteri tuan .. semoga sentiasa dipermudahkan segala urusannya .. good luck 💪💪

5y ago

Heheh enjoy the moment sir