Cek gigi dekat dental

Hrtu sy ad cek gigi tapi gigi ok cume ad karang or batu.dktor nsihtkn cuci dh DPT tarikh appoiment tp bulan 11. Patut xcuci eh.klw xcuci effect brslin nnt ke.ad yg tahu x

1 Balas

Tak effect bersalin cuma nanti takut awak sakit gigi. Bila gigi dah sakit tak boleh buat apa2 rawatan. Rawatan gigi boleh buat masa 2nd trimester je. Itu pun bergantung pada tahap kesihatan semasa. So bila dah lepas 2nd trimester. Next rawatan tunggu lepas bersalin baru boleh buat. Kalau tak, hadap je la sakit gigi hari2

4w ago

Sama-sama