Sakit gigi

Hi assalamualaikum, baru2 ni pegi appoiment gigi dekat kk.. doct bgtahu gigi ad sebatang yg nak rosak.. and dia simenkan.. since dari tu, gigi tempat dia simen tu start sakit until today.. sblm2 ni xpernah kne sakit gigi.. im 18w5d preggy, and first baby..

2 Balas

Sy tak pasti la tp kawan-kawan sy ada advice klu sakit gigi, nak scalling, letak braces or tampal jangan buat ketika hamil. Ada kesannya nti 😅

kalau da tmpal..masih sakit..sis kene refer balik klinik utk rawatan .. tak bolrh biarkn ya sis.. nnti tkut memudaratkn sis dan bby..