Baby kurang ruang dlm perut

Hrni sy scan 14w2d, doc ckp baby kurang ruang dlm perut doc suruh minum air lebih byk supaya ruang dlm perut tu jadi lebih luas utk bolehkan baby gerak dgn lancar. Sy nk tnya bahaya ke kalau jadi mcm ni risau pulak bila doc ckp baby xcukup ruang.. Ada yg pernah alami mcm sy tak? Minta share pengalaman.

Baby kurang ruang dlm perut
1 Balas

Bnykkn minum air n mkn buah tembikai sis utk tambah air ketuban..

3y ago

Alhamdulillah.. Semoga dipermudahkan segala urusan sis.. Jge dri elok2.. 😊😊