heran

Hospital wanita and kanak kanak memabg suka ambik jalan mudah eh ? Padahal boleh je bersalin normal , beria suruh czerr . Baby besar takda masalah , kesian kat kakak ipar , elok boleh bersalin normal , terus kena czer. Alasan doktor kat situ anak songsang pulak . Padahal waktu checkup bulan bulan baby elok je kepala dok bawah . Aihh . Apapun alhamdulillah . Semua selamat . Taksabar turn saya pulak nak bersalin. Tapi kat hospital ampang la . Taknak tukar tukar hospital lain sbb anak yg sulung memang hospital ampang ?

23 Balas

Bby boleh ubah kedudukan bila bila je. Mesti ade sebab czer. Dan niat tu utk slmt kn dedua nyawa si ibu dan bby.

Baby pandai berpusing2 selagi x masuk laluan😊

Kalau kerajaan boleh lah normal... kalau swasta

5y ago

Hihi kalau swasta boleh je minta czer or normal ...