Haii mommies2.. Nak tanya.. Ada sape2 yg bersalin kt Hospital PD x.. Kongsi pengalaman boleh..

2 Balas

hai.. awak bersalin kt HPD ke ? boleh share pengalaman awak ? saya due next week, so planning nak bersalin di sana, sebab nak pantang pun di sana. tq

3y ago

ohh.. Alhamdulillah.. seronok dengar. awak memang duduk PD atau bersalin balik kg. sebab sy nak tahu procedure klu nak bersalin tempat lain,sebab sy check up bulan² di Kl.

maaf puan sy tiada pnglmn brsalin d sana