37week 3days

Holaa mumy2 semua..jom share pngalaman 37week apa yg mumy2 semua sedang merasai?berdebar tak????

11 Balas

Masa 37weeks kne warded 1 malam sbb air ketuban kurang. Scan kt kk ada 8 je. Refer PAC dorg scan tgal 5. Dah crita2 nak kne induce. Tp tgu pakar Pastu pakar scan ada 13. Haha. Subuh2 discharge dr PAC. Sabo je la. 😂 Berdebo time tu mcm xready nak bersalin.

5y ago

Ms scan tu nnti doc akan bgtau bacaan air ketuban kita.

Berdebar ke xtau la nak rasa apa.. Sb nti 6/10 kena masuk wad dah nak kena induce juga sb baby kecil.. Now dah 37w5d..

5y ago

Kena masuk ubat utk contraction.. Walaupun baby kecik, alhamdulillah baby sihat.. Xda masalah.. Just size dia je kecik doc ckp.. So tepat2 39w doc suh masuk wad utk induce sb still xda tanda2 nak bsalin lg kan..

hee berdebar and tak sabar nak tgok bby sendiri . kdg sampai trjaga waktu malam sebab teringat tarikh baby . hahaha excited sgd

5y ago

betul tu

Sya 38 week3days sis belum ada tanda bersalin lgi...tak sabar jumpa baby #firstpregnancy

5y ago

Ohh blm ada tnda lg eh.

Berdebar juga sis,, Setiap malam tidur tak lena,,,sbb tggu nak bersalin

Sgt berdebar menunggu saat si kecik melihat dunia

mixed feeling... bercampur campur perasaan 🤣🤣🤣

Memang berdebar2 Ni sis.x sabar nak meletop Ni😂

Masuk 30 week sy dah berdebar. Takut contraction 🤭🤭

5y ago

Haah mcm seram pon de kn

Feeling tak sabar nk bersalin.