36week 5day

Holaa momyy2 Normal ke 36 week sakit2 lnguh 1 bdn? Pinggang celah kangkanng smua lnguh2? Perut pon asa senak2 skit at ari2.

2 Balas

Normal sis.. antara prsediaan tnda2 nk brsalin dh tu... akan sntiasa sakit lenguh smpai laa brsalin.. bezanya kuat dgn xkuat ja...

5y ago

Serius la..ni da msuk 37week 1day.. 37week bby da matang eh?

Ye normal. Tanda x lame nk bsalin la tu. Sy dr 33 weeks cmtu. Tahan jela smpai 40 weeks

5y ago

Klu normal okla..sbb kdg2 asa cm ngilu2 at tutt skli senak at ari2