air ketuban kurang

Hmm, smlm check di kk doktor ckp bby too small tak kena dgn week dia 36. Then utk kepastian kena rujuk hospital trus. Lpas doktor tulis surat, trus rujuk kat hospital sg.buloh pap pap trus kena admitted pulak kat sini until 37weeks. Lahaiii . Ramai yg suggest mnum jus tembikai utk tmbah air ketuban tp itu laa dh terlambat sbb next week after 37weeks doktor akan induce jer pasal bby mmg kena kluar awal.

1 Balas

semoga dipermudhkan awak...sy dlu pun hos sg buloh

4y ago

Ohh yee. Sy bru first kat sini, dlu msa ank first sy bersalin kat hkl.