My kids boleh mohon dah

Hmm nampak artikel pasal my kid dh buka permohonan start isnin nnti tapi rasa tk rajin plak sbb sblom ni dah ada isu mohon lama dah last2 dia tutup permohonan sebab kekurangan stok . Skrg buka balik. 😅 mesti ramai kat pejabat jpn tu nanti.

2 Balas

Sebelum ni kan dah keluar statement Mykid ditangguhkan sebab kekurangan stok. Siapa yang dah pernah mohon tapi tak dapat lagi boleh semak kat website JPN nak ambil kat branch mana.

sama la ..sy nk buat tpi tak rajin nk mnunggu hahaha...confirm ramai ...tggu la da reda nti ..lagipon mcm tk terdesak nk guna lagi ..biasa guna utk prgi hosp je tu jrg