My crs 2023

siapa kat sini kat apply mycrs tapi bila check, katanya belum apply lagi. padahal masa 1/7 haritu awal lagi saya dah apply. bila check harini 1/8 katanya masih takbuat permohonan. apa nak buat yea? perlu daftar lagi sekali ke? #ingintahu #pleasehelp #firstbaby

5 Balas

1y ago

sy bru je beli kt kdi yg sis ckp ni.byr rm12

mcm sy dh lulus tpi bila nk tebus kt kdi permohonan xde plk.nsb sy dh screenshot dlu.mgkn line bz

cube apply lgi skali kdg system x detect

Maaf nak tanya … kena bayar ke free ja ?

1y ago

kena add on duit if carseat harga lebih dari rm150

try daftar semula.