Luahan hati

Hmm.. Nak nangis rasanya pun ada... Macam ni rumh nya tinggal d rumh org.. D rumh mak lain cara urus anak.. Dha biasa ikut cara mak urus anak.. Tpi bila d sni.. Bapa mertua, nneknya skli mcam ikut cmpur utk mengurus anak sis.. Memang rasa ingin meluah d si suami tpi ini fmly mrka.. 😌 Tak salahkan sya nk mngjar n nak mengurus anak sya sndri.. Sya sendiri tngok cara mereka mengurus anak pun mcm bila dha besar menyusahkan mrka jugak.. Bila sya tngok fmly sya cara mendidik kmi,, everything okay selama ni okay dan tngok fmly sya pun senang jugak.. Hmm mcm mna? Sya ptut ikut cra mrka atau sya ikut cara sya sndri jugak

2 Balas

sy tataw nak cakap sy pantang dgn mentua, so baby sy handle sendiri dari day 1. and rasa kali ni sy agak strict, anak sy 5bulan dh pun sy handle sendiri lg, cara sy. yg paling bahagia? husband 😤

Anak awk, awk yg tentukan. As simple as that. Boleh minta pendapat, yg mana boleh pakai, pakai lah.