first cek +ve second cek -ve

hlp mom ..first saya cek upt +ve tapi samar ...second cek -ve ...ada tk mom yg berpengalaman mcm ni dlm ni ...dan test pakai clear blue line pun samar cuma tk gambar test clear blue takut keliru🤣😂 ..tapi blm due period 8hari lagi due period...kalau ikut kan app hari ni dpo7 ke masih awal lagi ...perut rasa tk sedap nak kata sakit perut ..tk de pula sakit perut ..nak kata lapar tk de pula lapar....🤣😂 perut rasa mcm masuk angin mcm ada benda yg menolak dari dlm

first cek +ve second cek -ve
2 Balas

Awal lg sis,saya pun dah DPO 10 OPK positif, UPT still negatif...

7mo ago

mcm mna awak punya upt dh +ve ke sis...kita pun sama opk +ve tapi upt-ve ..sbb line samar sangat...

nanti kalau period delay, repeat upt lagi.

7mo ago

ok tq