6 months baby

Hiiii momies.. Baby i bru msuk 6 bulan..dia demam,selsema dan batuk..dia demam sbb brjangkit ngn abg sedare dia yg demam,selsema dan batuk.. Bawak g hospital doktor bg ubat demam ngn msuk gas utk cairkan kahak.. Smlm my baby tdo x lena sbb xselesa ngn hdung dia yg trsumbat... Anyone yg ada tips tak nk hilang kan selsema dan batuk baby..pnas bdn dah x ada..cuma selsema ngn batuk je.. Bape hari dah x tdo jga bby i demam..???

3 Balas

sapu dada and tapak kaki dia dengan minyak bawang putih.

1y ago

mula2 berkesan tapi minyak tu panas, walaupun sapu nipis, jadi ruam sbb panas