Baby sy bru je keluarga hospital aritu sbb dmm selsema batuk..

Skang demam lgi on antibiotic sekarang tpi demam lgi... Dgn batuk x de kahak.. Mcm mne nk buat ye

2 Balas

teruskan bagi baby minum antibiotik jika ada. habiskan ikut arahan Dr. ubat pcm pun kena bagi juga. kalau baby masih demam,rajin² tuam seluruh badan baby guna tuala yg dibasahkan air suam. tak perlu pakaikan baby pakaian yg tebal. kalau sy,baby sy demam sy pakaikan pampers siang malam. tak pakai baju langsung.

Ye baby dmm tosil mcm mne ye nk hilang kn baby batuk je nagis...