penjagaan dalam pantang

Hiii semua ibu2 mengandung..harap semua sihat..sy nk bertnya kan ada x pengalaman mommy2 y pernah berpantang amik pakej org dtg jaga di rumah...dalam 5-7 hari minimum...pakej urut ..mndi herba penjagaan baby mandi kan urut semua...nK balik hari...bajet x brp nk tnggi sngt lah...sbb sy pantang sendri dan suri rumahtangga...dapat org tu menguruskan sy n baby pon dlm awl2 bersalin jd ler selebih nya suami uruskan...

2 Balas

Try ws org ini Tanya, saya ambik juga pakej dengan dia untuk Jan nanti.. Kowt dapat membantu awak..

Ada sis, sy amek pakej cmtu utk 14 hari masa awal2 lps bersalin.. Alhamdulillah memudahkan juga la

5y ago

Bole tgk kat ig chegayahberpantang.. N ada few services.. Byk kt ig