Tukang urut berpantang

Assalam.. Sy due date bln ni.. Dlm 25 jan.. Mebi awl bsalin sbb ade gdm.. Sape pnh amik tukang urut ye utk urut mse pantang.. Xnk CL yg pakej tu.. Igt nk ambil tukang urut je.. Area klang, sg buloh or shah alam..ade sapa2 ade cntct num x.. Sy berpantang umh mertua nnt di puncak alam.

2 Balas

sy amik tukang urut je, pakej 3 hari termasuk urut baby. awak search fb, urutan tradisional lia rahim. dia stay meru.

Sis gdm on ubat ker? Sbb gdm jga ngam due sy 6/1/24 dia kluar 5//24

4mo ago

Haah siss.. sy dah bersalin dah.. kena paksa dan gunting sbb baby dah lemas