Asking

Hiii, saya nak tanye first trimester ni boleh ke makan nenas?

3 Balas

cuba sikit dulu,bg rasa2..sy hrtu awal2 xtau pregnant sy hentam 1biji nanas...sbb igt nk period...memulas2 dekat 2hr jugak perut,igt nk period dah..tp period xkuar2😅 skali delay beberapa hr start muntah2,check2 pregnant...nasib baik baby xde ape...xsangka pregnant sbb pakai protection tu selamba makan 1bj nanas..

depends pada tuan badan. kalau yakin ok, go on. kalau tak yakin, better no

Cannot eat