Ibu gdm minum kopi

Salam mommies, nak tanya ibu yg ada gdm boleh tak minum kopi tkda gula? Mcm ice latte atau hot latte tkda sugar syrup. Minum sehari sekali je sebab teringin sgt 😅#ingintahu #pleasehelp #firstmom #bantusharing

2 Balas

Boleh minum😊Tapi kalau awak ada masalah hb low dan ada ambil ubat iron, perlu jarakkan 2 jam untuk pengambilan ubat ya.

Saya gdm minum je kdg2 kalau teringin. Tp lpstu minum air masak byk la. Alhamdulillah ok