First time mom

Hii , sya baru pregnant and sya pembawa talesimia ada tak susu or supplement yg bagus. Ada effect tak for preggy mommy kalau dia thelesimia carrier ? Tolong share pengalaman 😊

First time mom
2 Balas

Hi saya thalasemia carrier. Dah jumpa doc. 2 doc yg berbeza. Doc bagi ubat tambah darah+follic acid. So far alahan saya stat week 6 sampai skrg week 9. Alahan teruk sakit kepala mual dan loya. Tak boleh makan. Sis boleh jumpa doc week 6 untuk dptkan nasihat

1y ago

Ouh yekee thank you sya dah 5w sor far alahan takde lagi loya2 n penat macam tu je. Nanti sya jumpa doc check.