Maternity leave

Hii semua, nak tanya mommies yang bekerja mula start apply maternity leave berapa hari daripada due date yaaa? Thankssss~ 😇 #34weekspreggyhere #1stpreganancy

1 Balas

Sy kerja smpai la beranak 39w. sbb Sy Ada hri masih wfh. xpasti kalau sis kerja mcm Mana. tp rakan ofis Sy ambil 2 minggu dri due date

3y ago

yup ada org amek annual leave je. nnti dh bersalin bru Kira maternity leave mcm Sy. Sy bru sebulan berpantang