sesak nafas

Hii saye prnangy 5bln. Mau tidok mlm sesak nafas...ada yang tau kenapa???

7 Balas

Tu normal sis..tp klu sesak nafas tu mcm berat sgt rs dada..better pegi chck ngn doc...or try tggikn bantal ms tdo..kekdg xleh nk tdo mcm ms kita xpreggy..bile preggy ni cara tdo dh lain dh sis..hehe..mmg xkn rs selesa dh mcm kita singlebel xpeknen..hehe..anyway take care mommies..mg d prmudahkn segalanya..aamiin

5y ago

Makasih sis.....amin2 😊

Normal sis..sebab baby nak membesar, amik space, dia tekan semua organ kita..tinggikan bantal sikit..kalau boleh elak kn makan berat2 sebelum tido..perut penuh tu yg buat sesak nafas..

Sy pun mcmni..skang 25 weeks..g cek kat kk, refer ke pakar hospital selayang..minggu depan app buat echo test..harap2 xd pape..mmg berat sgt rasa nk bnafas..

Tdo tinggi kan bantal.. Dah dua kali saya rasa cam tu saya atasi mcm tu la. . Ketiga ni awal lg dah tinggi kn bantal.. X mo dah x leh tdo

1st pgnt dulu pernah mcm ni disebabkan hb low. Saya dlu siang2 pun boleh pitam. Sis punya hb ok x?

Ooh gitu.. tq sis sarannga

Belum check lgi sis...

5y ago

Sis belum buka buku pink?