First baby, need guidance

Hii, saya baru test upt semalam, double line dah 7weeks. So apa yg perlu saya lakukan dulu?

2 Balas

Hi mommy to be. Ada pening² atau tak sihat? Kalau ada boleh terus jumpa dengan doc. Boleh start ambil folic acid. Jangan angkat benda yang berat² . Boleh try tanya di klinik mana yang mommy nak check up bila boleh buka buku pink. Dan jaga diri ya mommy.

bolh terus refer kk utk check kehamilan then buka buku pink..kalau ad alahan ke apa,bgtau je dkt doktor yg check tu... and jgn smpi x mkn langsung tau...kalau x nnti badan lembik,kena g hospital masuk drip air garam tu...papepon tahniah😍