baby 4bulan 3hari tak berak

hii nk tanye bahaya ke kalau baby 4bulan tak berak da 3hari bby saya fully bf , tapi dia tak meragam aktif je tdr malam pon lena tak mengis . ad yg blh bg pendapat tak ? sy risau

1 Balas

normal awak , ada yg 2week tak berak ,janji dia okay mcm awak ckp tuh takpa.

7mo ago

kadang risau jugak . sbb bby sy dh la selalu naik bert bdn sikit je bulan ii . sbb tnye org pon dia kbo klu bf tkpe jrng berak klu minum fm je nk hri hri berak kan ?