Pregnancy and pain

Hii! Nak share! Saya start 31+ haritu lepas bbrpa hari sy mengalami sakit/nyilu sendi mcm tu laa dekat pinggang dan tulang pinggul bahagian sisi kiri, korang pun ada rasa mcm tu? #bantusharing

8 Balas

ada..normal tu sis..saya yng 37minggu3hari ni pon masih lagi terasa..sbb kpla bby dah msuk laluan memng ada rasa mcm tu..

2y ago

kan! first risau nasib baik igt ms belajar dan blh tnya doctor anytime utk confirmkan normal atau tak huehehe