Kepala Baby Kat Bawah

Hii Mummys. 5 hri lalu sya bklinik then nurse ckap kpla baby sya dah turun. Skrng sya dah 8 bulan lebih pregnant. Dia suuruh sya utk siap sedia packing barang. Mna tau tba2x baby nak kluar. Due sya 28 bulan 12. Lama lagiii. Adakah sya akan melahirkan sblm due atau lebih tepat lagiii awal bulan 12@disember??

1 Balas

Normal tu kalau baby sudah turun masuk laluan. Cuma nanti nurse akan check lagi di mana kepala baby, masih tinggi atau di bawah betul sudah. Patutnya kena prepare suda tu barang2 sis, sebab baby kalau sudah masuk laluan, dia anytime saja tu.

4y ago

Ohh hehe sdh prepare juga bha. Hihi