Pedih perut

Hii mommy..ada tak mommy mommy yang selalu pedih perut even dah makan? Mcm manaa nak hilangkan rasa pedih perut? Share tips mommy mommy..

4 Balas

saya pun makan yogurt yg lepa susu tu . terus berkurang then slow2 hilang sakitnya.. bukan air yogurt tau. air yogurt takjadi . try lah....

heartburn kot sis.Saya pun macamtuu jugaa kadang sampai sesak dada.Saya amal makan yogurt lepas makan, alhamdulillah berkurang

𝙘𝙪𝙗𝙖 𝙢𝙠𝙣 𝙜𝙖𝙫𝙞𝙨𝙘𝙤𝙣

sama mcm sy.. huhuhuhu.. last2 muntah ja.. pas tu trus tdq..