asyik kebas

hii mommies.saya nak tanya,normal ke kalau badan asyik kebas pastu kadang ii kaki sakit bila duduk terlalu lama and kadang ii bila nak bangun dari duduk tu,sakit kaki sangat ii.saya dah nak masuk 20w ni.huhu boleh share pengalaman tak mommies?

3 Balas

Samalah mom.Kalau nak berdiri tu payah sgt.Kalau malam lagi parah.Area tulang vagina dan pinggang.Asal malam jer camni.kalau bangun dari baring lagi payah.

Bacaan gula macamana , ok tak. banyak sebab kebas. postur, kita tak banyak gerak. pemakanan

Mungkin jugak sebab kurang kalsium.