Pregnant ke tak ?

Hii mommies semua..Saya nak bertanya..7/6 & 15/6 saya ada buat upt test and result nya positif..lepastu terdetik pulak nak buat upt test lagi pada 24/6 sebab nak confirm betul ke pregnant dan result nya sama naik double line tapi tiba tiba harini saya period..Jadi solusi nya bagaimana sebab ni first time kena mcm ni dan saya pulak tak tau nak buat apa dh buntu dh

1 Balas

Pergi klinik. Normal pregnancy should be no spotting/bleeding.