Cream untuk kulit

Hii mommies. Nak tanya cream ni safe tak utk preggy women?

Cream untuk kulit
7 Balas

krim yg ada steroid mmg ada je boleh pakai untuk ibu mngandung. takkan nk biarkan ibu gatal2 mnggaru smpai xboleh tidur. tp dgn syarat kena doctor yg PRESCRIBED. xboleh sebarang suka2 beli ubat dan xdigalakkan suggest krim steroid kita yg dr bg untuk digunapakai pada gatal2 org lain. lagi2 ibu mngandung. biar ibu mngandung masing2 jumpa dr .

alamak x boleh guna ke ubat ni.. sy da pakai beberapa kali dah.. lepas ni x nk pakai dah.. ada suggestions utk ibu2 hamil x ubat sapu gatal2, kulat air

Guna calamine lotion/cream je. Ni memang selamat doc bagitau. Baby pun boleh guna

1y ago

Sorry tak detail pulak soalan sy. Hehe ni nak guna utk diri sendiri sbb jadi fungus

Sebaiknya refer doktor. Saya tak tahu sebab takda pengalaman guna

Jgn pakai. ada steroid ni, bahaya utk ibu mengandung.

1y ago

maybe ubat yg awak dpt tu, steroid tak tinggi. masih boleh digunakan. Tapi ubat dlm gambar tu, mmg dah lama viral & org dah confirmkan jumlah steroid ubat tu tinggi. tak elok

Pergi klinik

jgn