minum b'gas

Hii momies² .. sia mw tnya bh.. blh ka minum cola msa kndungan almost 6 month? sbb craving sngat mw minum kdng² dua tiga hri rsa mw minum colaa ja .. First baby

2 Balas

Air minuman bergas tidak bagus diminum ketika hamil, sis. Cuba kawal nafsu ya. Kalau 1 sehari mungkin okay. Kandungan gula dia tinggi. Tak memasal kena kencing manis kang!

5y ago

okyy tq sis

Bulih jak minum..Kc hilg cola punya gas tu.. masuk ais sikit jak, jan ko minum selalu nnt tggi bh gula dlm darah.. kc hilg craving tu..

5y ago

okyy tq sis