Hii Mom. 29w5days

Hii mom. Tdi saya ada buat aktiviti sendiri. "faham2x la kan bila tak bersama suami" n then ada darah keluar sikit. Bahaya tak? Darah tu pekat tapi tak banyak. Ada ka berbahaya? Perlu jmpa doktor ker? Sya takut nii. Bagii comment please....

2 Balas

Sis.. bkn ke evry chckup nurse n doc pnh pesan... Ada spotting or apa shj pendarahan yg berlaku wlaupn sikit kne g hsptl ??? Knp sis nk biakn?? Nti dr bby blh d selamatkn..yg sis rs skit je bg sis.tu..xpsl nti jd mslh bsr... So da best way better g hsptl... Jgn d biakn.. byk kes tw org mengalami keguguran hgga kandungan 7bln sbbnya rahim xkuat ...mebi kita ingt kita kuat..sbnrnye x..better g asap... Sbb kita bkn pk nyawa kita je..tp nyawa yg kat dlm tu juge yg bergntung pd kita.. mg d pmudahkn segalanya..aamiin

5y ago

Ye sis... Xkn nk biakn... Allahu😌kalau syg kandungan..sis g la hsptl k

Jmpa doc la. Tny pndpt, cek n doc boleh suggest