Bersetubuh

Hii mom . Sy sudah masuk 37week tanpa bersetubuh dengan husband . Ada yg cadang kan harus melakukan setubuh , supaya rahim tebuka . Kalau kita tidak mahu boleh kan ? Tiada selera mahu bersetubuh dengan perut sudah besar 😂

2 Balas

Takde masalah pun. Masa bersalin anak first dulu pun saya tak bersama dengan suami dari bulan ke 2 mengandung sampai bersalin. Alhamdulillah mudah bersalin pada minggu ke 38. Banyakkan bergerak shj mommy.

Faham. Boleh je, bersama suami tu salah satu tips je. Awak boleh cuba exercise spt squat, banyakkan berjalan. Insya-Allah dipermudahkan.