Bersetubuh dengan suami bahaya ke

Hallo mom,boleh ke bersetubuh dengan suami hari"?dan air sperma msuk kedalam?🤔...#firstmom #firstbaby

6 Balas

saya dulu bersama almost everyday hingga kandungan 6minggu(tak tahu hamil)tau pregnant pun dh 7minggu..sbb muntah teruk..xjangka hamil sbb period mmg selalu tak teratur.. Sy ada tnya doktor jugak .doktor cakap..boleh bersama kalau Rahim kuat cuma elakkan lepas dalam sbb ada potensi utk kena kencing Kotor je..

kalau dh hujung2 nk bersalin lebih digalakkan, xde masalah pun nak lepas dalam.

tak bahaya. unless doc/nurse cakap u tak boleh bersama atas faktor kesihatan or what.

blh je kcuali ada mslh kesihatan or prh ada sejarah keguguran sblm ni..

utk 1st trimester tk digalakkan ye mommiess

usia kehamilan?

12mo ago

okay tq sis