Tips banyakkan air susu

Hii korangggg ada tips x banyakkan air susu?

2 Balas

Kena be a happy mom. Kerapkan penyusuan pada anak. Minum air kosong secukupnya. Makan makanan cukup nutrien dan tambah lagi 500 kalori drpd keperluan kalori wanita biasa. Buat senaman sesuai post natal.

1w ago

Nak tanya. Kalau tak tambah kalori 500 tu apa jadi ya? Sebab ingat lepas bersalin, nak diet juga untuk turunkan berat badan. Sebab nak dapatkan bmi normal. Sekarang kategori obesiti. Boleh ke kalau tak tambah kalori/kurangkan kalori?

Minum air kosong secukupnye dan sayur hijau

7d ago

betul².. cuba try jaga makan macam dalam pantang dulu