Tengok wayang

Hii kalau 28w boleh tengok wayang tak?

7 Balas

Boleh je jika awak dan kandungan tak terkejut dgn sound system yg hebat drpd sound system radio TV dll Saya dengar sound dan tonton animal planet dan cerita seram di TV pun terkejut. Mcm nk tercabut jantung dan kandungan. 😂 Taubat tak nak tonton cerita mcm tu

10mo ago

Kalau minat, sukar kan nak stop dulu. Saya korbankan dulu nak menonton selepas bersalin sbb amalkan no screen before 2 yrs utk anak. 😊

saya selalu tgok wayang masa pregnant ni. Baru2 ni tgok Fast X. Anak dlm perut suka betul dgr bunyi kereta dgn lagu ala2 disko mexico tu. Dalam hati saya, habis lah anak akuu 🤣

10mo ago

hahaha yeke. sya pon bru je lepas tgok polis evo😂 kemain tendang dlm perut😂

2 kali dh tngok f.f & polis evo..mmg baby gerak kuat sngt 🤣 bby dh boleh dgr suara.. yg xtahan nak terkecing jee msuk wyg hahah .😂

10mo ago

wahh 2 kali dh ehh hahaha. Tu laa sya pegi siap² sebelum masuk cinema tpi lepas setgh jam nk pegi toilet lgi 😂

Saya 30weeks, tengok polis evo haritu baby aktif sangat mcm menari² kt dalam perut . Happy kot dengar sound kuat 😂

10mo ago

haha sama laa sya pon dh tgok polis evo kemain dia pon dlm perut berlawan 😂

boleh je. saya da lama x pergi tgk wyg. dala sy ni peminat cete marvel. satu je sy mls, kerap pergi toilet 😅

10mo ago

hehe sya skrg trigin nak tgok polis evo3 tu 😂 tpi risau sound dia tu laa

Sy 29 weeks pergi tengok LIMA.. baby dalam perut relax je tido dengar bunyi jet berdentum2 😂

10mo ago

alaa baiknyaaa babyy 🤭

Saya 27 weeks bru lps tgok fast x baby aktif suka dia kereta ii dan bunyi lagu movie tu😂😂

10mo ago

haha suka eh baby😆 boleh tgok lgi laa lepas nih heheh