Berat badan

hii ibu2.....anak saya dah 10 blan.tapi berat dia baru 6kg lbih....normal ka....mcm mna nak tambah berat badan ya...klu bagi vitamin....jnis apa yg ssuai...kalau blh xmau ubat2 nii...nak mknan atau buah2an jaaa

1 Balas

kalau puan nk bg buah2 an pn blh je... nk bg vitamin c appeton.growth tuk bby pn blh..mcm ank sy umo 18bulan berat bru 9.3kg.. misi kata ikut graph tggi berat dan bmi ia normal...sbb misi kata nti klu berat sgt tkut obesiti pula..nk2 ank sy dlu lahir prem..chnces tuk jd obes misi n doc kata adalah sgt tggi jika.tidak jg pemakanan nya n etc.or cuba puan tgk dkt app tAp ada bgtw berat bby by age utk kita rujuk..mg dpmudahkan segalanya..aamiin... #TAPSupermoms