Vaksin masa kandungan 9 week .

Hii assalamualaikum , sy preggy 9 week . And waktu mula mula dapat tau preggy lagi sy dah update mysejahtera sy yg sy nii preggy . Tapi sy cek mysejahtera tadi , dah dapat date vaksin 4hb ni . Boleh ke sy pergi, ataupun tunggu klinik yg set kan time 14 week nnti ? Ataupun ada tak yg dapat date awal dari 14 week ? And terus pegi, tak tunggu kk set kan? #pleasehelp #advicepls #bantusharing #pregnancy #ingintahu

Vaksin masa kandungan 9 week .
18 Balas

pi jaa.. nnt habaq kt sana.. sy dpt masa 12 minggu dibawah organisasi.. terus call KK tanya.. Nurse ckp g jaa.. nnt doktor kt sana guide.. saya pi.. ckp kt petugas. petugas terus guide sy ke helpdesk. kt helpdesk kata xleh.. appointment kt mysejahtera biar jaa.. nnt akan reschedule.. lps seminggu dpt lg, masih x cukup week.. saya reject terus buh alasan PPV jauh. sbb mmg PPV jauh.. selang 3 hari dpt tarikh baru dkt dgn rumah, and siap mention expectant mother masa tu 13week 6days.. saya pi, doktor ckp boleh.. sy pun cucuk.. done..