Vaksin masa kandungan 9 week .

Hii assalamualaikum , sy preggy 9 week . And waktu mula mula dapat tau preggy lagi sy dah update mysejahtera sy yg sy nii preggy . Tapi sy cek mysejahtera tadi , dah dapat date vaksin 4hb ni . Boleh ke sy pergi, ataupun tunggu klinik yg set kan time 14 week nnti ? Ataupun ada tak yg dapat date awal dari 14 week ? And terus pegi, tak tunggu kk set kan? #pleasehelp #advicepls #bantusharing #pregnancy #ingintahu

Vaksin masa kandungan 9 week .
18 Balas

saya hrtu dos ke 2 4 week.. mse tu x taw nk pk ape da.. trus cncel.. reason x shat.. pstu g klinik nk double cmfirm btol ke pregnnt.. pstu tnya dktor psal vksin.. dia kta.. kalo dpt tarikh.. amek je..