17minggu (4bulan lebih)

Hii assalamualaikum. Normal ke bilaa misi cek, tekan tekan perut 17 minggu da tapi dorgg cakap tak rasa apa apa? Patu misi siap cakap "kempis je perut" Risau lak rase . Terus rasa macam nak gi scan swasta tengok keadaan bby 😅😅 #advicepls #pleasehelp #pregnancy #bantusharing #ingintahu

1 Balas

Bila baring normal je perut kita still kempis even 17w. Nnti dah 20w ke atas baru laa betul2 perut akan nampak. Awk nak scan pun boleh, boleh hilangkan kerisauan awk 😁

3y ago

Tu laaa, sebab rasanyaa perut dah start nampak. Cuma maybe sy time tekan tekan sendiri pun kekadang tak rasa sangat . Tapi bilaa bby gerak tu sy adaa rasaa cuma tak kerap laa . Sy tunggu next appointment scan ngn kk je heheh .