Susu formula

Hie mommy, sya nk tnya pendapat, sya bf dr anak umur sebulan smpai 11bulan, susu dh kurang , suggestkan dekat saya susu yg ok kt sya boleh?

2 Balas

hai awk. basically susu fm ni try and error. klu nk tahu susu fm ok pd ank or tidak is bergantung pd penerimaan ank sendiri. klu tak berkahak, kembung perut, ruam or sembelit..means susu tu serasi dgn ank.