Hi, what's your recommendation for bottles sterilizers, milk bottles and stroller for newborn babies?

21 Replies

Bottle sterilizer - Avent Milk bottle - Pigeon peristalstic Stroller - Quinny

This is what we use: Haenim uv steriliser Comotomo bottles Stokke stroller

UV Sterilizer - Ecomom Bottles - Dr. Brown Stroller - Aprica/Looping

Sterilizer: haenim uv sterilizer Milk bottles: Philip avent natural

Bottles sterilizer - Avent Milk bottles - Pigeon Stroller - Aprica

Bottles and sterilizer - Avent Stroller - Easywalker

Avent or Comotomo ya!

Pigeon for sure!

Sterilizer

avent