Rasa denyutan pada bahagian ari-ari!

Hi Semua, Saya berasa seolah berdenyut di bahagian ari-ari di bawah perut? Adakah ia normal? kandungan saya baru 6 minggu 4hari.

6 Balas

maaf puan sy kurang psti ttg ini..sbb sy brsalin awal pd 34minggu.tp xpe sy try up status puan ni ea..mg ada mommy sudi share pnglmn mereka dgn puan..mg dpmudahkan segalanya..aamiin #TAPSupermoms

normal sis..kalau disertai dengan bleeding @ spotting tu bahaya..tpi klo sakit sangat, jumpa dr ye..

Dah lewat period ke? Try upt la tgk mcm mane. Simptom hamil dan period lebih kurang je. Mmg cramp ari2 tu.

Round ligament pain. Rahim n bby mkin besa. Ada tekanan. Pergi klinik tuk cek up lanjut

trlalu awl nk rasa denyutan sis , myb nadi sis sndri

3y ago

ow normal sis..

normal..dah dekat2 nak bsalin lah tu