Period lewat dua hari

Hi semua, nak tanya kalau lambat period 2 hari okay ke nak check upt ? Adakah saya lewat period atau mungkin pregnant ya? Ataupun perlu dibiarkan beberapa minggu dulu? #bantusharing

43 Balas

Sy 5 Hari sblm period dah cek sbb asyik lapar lain mcm..naik line kabur sgt

Can check, but it'll be clearer if its after 1 week of delay..

Boleh check tapi nanti mesti xpuas hati..better tgu 5 hari ke atas..

Usually 6 days dear. Tapi okay je if you wanna check earlier ☺️

Awal lg nk cek...klu period teratur, 3weeks ke ats boleh cek upt...

Sy dlu try cek hri ke4 lewat period dh nmpk 2 line tpi pudar sgt..

Sy cek upt lepas 3hr period delay.. Hehe.. Terang Sgt double line

Klu xnk kecewa xya check dulu,,tunggu sbulan bru check,,😊

3 ary cek upt xjadi ape ag.. Tggu 1minggu atau 2minggu

Tunggu 2 minggu sebaiknya,awai2 takut tak naik lagi