Newborn Milk Formula

hi mommies, i was wondering which milk formula is the best for your newborn?

98 Balas

Lain org lain pengeluaran susu badan. Sy pun campur sbb bby sy start lahir dah asing wad dgn sy (special kes czer). Lps tu terus nurse bg susu formula. Sy lepas 24jam bersalin baru transfer ke wad biasa, lepas 48jam baruuu sy dpt tgk bby sy di wad pemantauan bby. Susu sikit dgn bby jenis ragam nak cepat susu kalo dia lapar sgt² dah. So standby susu formula juga. Dua dua sy bg. Mula² ambl lactogen. X sesuai. Sy tukar dumex dupro 1 sesuai sampai skrg. Kuning bby pun cepat turun sbb sy kerapkan menyusu badan + formula.