Newborn Milk Formula

hi mommies, i was wondering which milk formula is the best for your newborn?

98 Balas

Baby baru lahir memang susu x keluar banyak lagi sis.. Jgn terus stress ye. Sy awal2 dlu pun silap fikir cmtu sbb xda ilmu lg. Sy bg bby mnm susu formula sb igt xda susu. Dlm ms smgu tu jgk hari2 sy amalkan makan kurma & minum susu. Masuk minggu ke2 baby sy dh blh mnm susu bdn then makin lm makin byk penghasilan susu. Smp skrg anak masih susu badan. Support breastfeeding 💪