Bolehkah cabut gigi saat mengandung...rasa gigi begoyang sdh..sakit...

4 Balas

boleh cabut dear...tapi kena minta nasihat dari doktor dulu lah🤗🤗🤗saya pernah cabut gigi for my first baby masa trimester 2 ...tak de masalah...jaga kesihatan ye💕

Boleh tapi perlukan nasihat doktor dulu.. selalunya kalau 4 bulan keatas doktor bagi.. saya bulan ni cabut 2 batang gigi. Selang seminggu tempoh cabut gigi dua2 tu

boleh buat research kat Google n tnya doktor time checkup..minggu 18 camtu ade cerita ttg gusi..gigi semua tu

trimester ke-2 boleh...