Cara untuk hilangkan batuk teruk waktu malam.

Help! Waktu malam saya batok teruk sangat sampai susah nak tido. Boleh share tak cara untuk hilangkan batok? Saya GDM on diet. Manis² semua tak makan dah.

5 Balas

Saya ada jual essential oil utk org batuk2. Mil saya pesakit cancer Dan batuk teruk for 3month.mcm2 ubat dia makan, dari jenil pil smp liquid semua x jalan. Saya sapu essential oil setiap hari everytime dia batuk. Lepas seminggu da xde batuk2. Skg da nak masuk 5mo x dgr dia batuk. Essential oil yg saya bg kt mil tu mmg really works for batuk2 and org yg x cukup nafas. Kalau berminat bgtau saya ye

hai sis ni pegalaman saya. batuk sampai terkencing... hampir 4 minggu jgk la,bayak petua kwn2 bg .semua tak menjadi...last2 saya cari madu asli...perah lemon sikit ...minum..dua sudu.... insya-allah tiga kali minum sahaja..sembuh terus batuk...

2y ago

betul sy pntgh alami ank no 3 kdang tkut nk batuk huhu

Pelik tu. Elakkan ais sis. Slowkn kipas. Mnum air masak ckup

Try minum air sunquick oren 1 sudu ..

Dah pergi klinik?