breast tiba2 ada ketul

help!! nak tanya mommies2 pernah tak breast tetiba ada ketul? not sure urat bengkak or susu tersumbat. mommies ada pengalaman tak surutkan bengkak ni 🥺#firstmom #ingintahu #bantusharing #SeriusTanya

3 Balas

sis boleh guna sikat yg 1 baris tu tolak ketulan sambil pam susu. sy selalu guna cara ni bila bengkak susu berketul.

3mo ago

okay boleh try cara ni, thankyou sis 😊

try tuam jika ada ketul dgn air pns suam hingga ketulan tu hilang..lepas tu trus susukn ank

3mo ago

most welcome 🤗 nk lg ilmu ttg pnyusuan blh try follow ig nadmasrom dan noorfazila abdul rahman..dua2 ni pakar lactating..byk ilmu pnyusuan secara foc dia share..sgt2 mmbntu tuk journey pnyusuan bby tuk bf

Pam, marmet, tuam kain suam. Jgn skip

3mo ago

baik thankyou sis 🙏🏻